الأربعاء، 27 نوفمبر 2013

تشكن وينجز باربكيو-جوانج الدجاج المشوية


تشكن وينجز باربكيو

جوانج الدجاج المشوية

سيدتي لو بترمي جوانح الدجاج جربي تشويها هتلاقيها جميلة ومناسبة للاسرة وأقتصادية وهتحافظي علي الجوانج مليون مرة من مذاقها الفريد

جهزي الجوانح الموجودة لديك و اغسليها بالخل والليمون والدقيق وصفيها من الماء

اولا التتبيل
علي حسب الكمية
  • ضعي عصير الليمون
  • وضعي كاتشب
  • ومعجون طماطم
  • عصير بصل
  • ثوم مفروم او ثوم بودر
  • فلفل اسود
  • ملعقة من الزبادي
  • ملعقة من زيت الزيتزن او الزيت العادي
  • بهارات مشاواي ان وجدت
  • قليل من الجنزبيل ان وجد

الطريقة:
بطرف السكين شرحي الجوانح شرايح خفيفة وتبلي جيدا
سخني الشواية (او الجريل او طاسة تيفال او الفرن)
وأشوي بالطريقة المناسبة لحضرتك
وقدمي جوانج الدجاج الدايت مع سلطة خضراء بدون زيت وخبز بر
وبالهنا والشفا
ومع خالص تحياتي وأحترامي

هناك تعليق واحد: