الاثنين، 20 يناير 2014

الريش البانيه او الام شوبس


الريش البانيه او الام شوبس 

Arnavut tüyler

طريقة سهلة جدا و وصفة بسيطة ومذاق رائع

تجهيز الريش

تنظف ريش الخروف من الشحوم المتراكمة علي اليد و ازالة اي شحوم علي اطراف الريشة نفسها
و بأستعمال مطرقة المطبخ ضعي بلاستك علي الريشة ونعمي الريشة بالدق عليها حتي تصبح مدقوقة تبلي الريش بالملح والفلفل الاسود

جهزي البيض المتبل بالملح والفلفل والكسبرة الخضراء
جهزي البقسماط  وقليل من السمسم
جهزي قليل من الدقيق

ضعي الريش في الدقيق  ثم خلطة البيض ثم خلطة البقسماط
اتركيها في الثلاجة لحظات
اقلي في زيت علي نار هادئة
اخرجيها من الزيت صفي الزيت ضعيها طبق التقديم
مع الخضار السوتية
بالهنا والشفا

مع خالص حبي واحترامي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق