السبت، 7 يونيو 2014

فيشار سمك الفليلة Popcorn thickness Filalh


فيشار سمك الفليلة Popcorn thickness Filalh


سيدتي لو اطفاك او اسرتك ماتحب الاسماك جربي هيحبوة بل سيطلبون من حضرتك اعملنا لنا فيشار السمك
المقادير :

1 - للسمك
نصف كليو من سمك الفليلة  منقوع في ماء مغمور وقليل من الخل وعصير الليمون والدقيق ومنقوع مدة ربع ساعة علي الاقل ثم يغسل جيدا ويصفي بمصفاة ويترك حتي يتخلص من الماء الموجود بة
يوضع السمك علي فلانشة او رخامة ويقطع قطع صغيرة جدا لايزيد حجمها عن حبة الزايتون الصغيرة جدا
تتبيل السمك
ملعقة ص من الملح
عصير حبة من الليمون 
ملعقة ص من الكمون
ملعقة صغيرة من الخردل 
ملعقة ص من الثوم المفروم 
نصف ملعقة من بهارات الاسماك
بشر قشرة حبة من الليمون 

يخلط السمك مع التتبيلة ويترك نصف ساعة بالثلاجة العادية
2 - طبقة الفيشار
1 كوب من الدقيق
1 كوب من الحليب
ملعقة ص من البيكنيج بودر
ملعقة ص من الملح
ملعقة ص من الفلفل الاسود
2 حبة من البيض
اخلطي التبيلة جيدا
ضعي حبات سمك الفيشار في المارينة
القلي
ضعي الزيت علي نار هادئة
ضعي حبات السمك في الزيت الواحدة تلو الاخري  وحركية ستجدي انة سيضاعف حجمة عدة مرات
حمرية الي ان يصبح لونة ذهبي
اخرجية من الزيت
صفية في طبق التقديم
ضعي الشيبسي والكاتشب
وبالهنا والشفا

\مع خالص حبي واحترامي
وكل عام وحضاراتكم بالف خير

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق