ميت بول طماطم صوص او داوود باشا
أولا تجهيز اللحم المفروم
1 كليو من اللحم المفروم مع بصل وثوم نقوم بتتبيلة بالملح والفلفل الاسود والمسترة والكاتشب والقرفة
ليكون جاهز من الطعم والرائحة
نحضر صينية فرن مدهونة بقليل جدا من الزيت
نقطع اللحم المفروم المتبل كورايات متساوية وقبل البدء اذا احسستي حضرتك اذا اللحم المفروم صعب التحكم فيها ضعي قليل من البقسماط او الدقيق حتي تتماسك
اضغطي بيديك الكريمة علي كل حبة لتصبح كورة مضغوطة
رصي في صينية الفرن حتي تنتهي الكمية
اشعلي الفرن علي درجة حرارة 200 درجة
ادخلي الصينية مع المتابعة حتي تحافظي علي الشواء وممكن تقليب الكوريات اذا لزم الامر
ثانيا تجهير الطماطم
بصل مفروم وثوم علي النار ضعي معجون طماطم وطماطم مضروبة في الخلاط وتبلي وضعي مرقة دجاج
حتي تتسبك دعي قليل من الماء واتركيها مرة اخري
ثم ضعي حبات الميت بول في الصلصة اتركيها 10 دقائق حتي تكتسب اتلطعم
اسكبي في اطباق التقديم
وبالهنا والشفا
مع خالص حبي واحترامي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق