الأربعاء، 18 يونيو 2014

ميت بول طماطم صوص او داوود باشا Paul dead tomato sauce


ميت بول طماطم  صوص او داوود  باشا

أولا  تجهيز اللحم المفروم

1 كليو من اللحم المفروم  مع بصل وثوم   نقوم بتتبيلة  بالملح والفلفل الاسود  والمسترة والكاتشب والقرفة

ليكون جاهز من الطعم والرائحة 
نحضر صينية فرن مدهونة بقليل جدا من الزيت
نقطع اللحم المفروم المتبل كورايات متساوية وقبل البدء اذا احسستي حضرتك اذا اللحم المفروم صعب التحكم فيها ضعي قليل من البقسماط او الدقيق حتي تتماسك 
اضغطي بيديك الكريمة علي كل حبة لتصبح كورة مضغوطة 

رصي في صينية الفرن حتي تنتهي الكمية 

اشعلي الفرن علي درجة حرارة 200 درجة 
ادخلي الصينية مع المتابعة  حتي تحافظي علي الشواء  وممكن تقليب الكوريات اذا لزم الامر 

ثانيا تجهير الطماطم

   بصل مفروم وثوم علي النار   ضعي معجون طماطم وطماطم مضروبة في الخلاط    وتبلي وضعي مرقة دجاج 
حتي تتسبك دعي قليل من الماء  واتركيها مرة اخري 
ثم ضعي حبات الميت بول في الصلصة اتركيها 10 دقائق حتي تكتسب اتلطعم
اسكبي في اطباق التقديم 
وبالهنا والشفا 
مع خالص حبي واحترامي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق