الفريك بالكبد والقوانص للشيف محمد ابراهيم
المكونات
كوب فريك كبير منقوع ومصفي ونص كيلو كبد وقوانص وشوربه دجاج وبصله مقطعه مكعبات وحبه طماطم كبيره مبشوره وتوابل مشكله وفلفل اسمر وكمون وملح ومكعب مرقه دجاج
طريقه التحضير
نشوح الصله لحد ما تتدبل ولونها يبقي اصفر ثم نشوح القوانص اولا ثم نضيف الكبده والملح والتوابل والكمون والفلفل الاسمر ومكعب المرقه ثم نضيف اخيرا الفريك ونترك المكونات علي نار هاديه ثم شوربه الدجاج ونتركهم لحين التسويه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق