السبت، 15 يوليو 2017

الفريك بالكبد والقوانص للشيف محمد ابراهيم

                 

الفريك بالكبد والقوانص للشيف محمد ابراهيم
المكونات
كوب فريك كبير منقوع ومصفي ونص كيلو كبد وقوانص وشوربه دجاج وبصله مقطعه مكعبات وحبه طماطم كبيره مبشوره وتوابل مشكله وفلفل اسمر وكمون وملح ومكعب مرقه دجاج
طريقه التحضير
نشوح الصله لحد ما تتدبل ولونها يبقي اصفر ثم نشوح القوانص اولا ثم نضيف الكبده والملح والتوابل والكمون والفلفل الاسمر ومكعب المرقه ثم نضيف اخيرا الفريك ونترك المكونات علي نار هاديه ثم شوربه الدجاج ونتركهم لحين التسويه

احمد عادل


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق