السبت، 22 مارس 2014

أستيك هاوس

أستيك هاوس


وصفة مشهورة بكبري المطاعم ومحببة جدا لمن تذوقها 

واكيد غيرت في الوصفة  حتي تكون ذو مذاق رائع وجميل 
المقادير:
 3 قطع لحمه متقطعه ستيك مش طخين
معلقتين دقيق
3 ملاعق كبيرة لبن او زبادي
فلفل اسود
وقرفه خشب
وحبهات
وورق رولا 
ومعلقه خل
ثن من الثوم ومن لايحب الثوم فلامانع
ملعقة ص مستردة او خردل
جبنة شيدر علب او الموجود منها
فلفل رومي مقطع 
بصل اخضر 
مرقة دجاج
عصير ليمون
زيت 
:لحمه متقطعه ستيك مش طخين
قلتها فى الزيت بس يا دوب لونها يغير بشيلها واصفيها على ورق المطبخ
اجهز التتبيلة
معلقتين دقيق واللبن او الزبادي لاوملح وفلفل وقرفه خشب وحبهات وورق لورى ومعلقه خل وفصين توم والمستردة وعصير الليمون ومرقة الدجاج والفلفل الاخضر
كله فى الخلاط
رصي اللحمه فى بايركس وعليها الخليط وعلى البوتاجاز من فوق لحد ما تغلى
بس والخليط يبدق يتقل شويهالطبخ: اغطيها بفويل وادخلها الفرن لمده ساعه او اقل حسب نوع اللحمه
وبعد ان تخرج من الفرن ابشري عليها شيدر والجزء الاخضر اللى فى البصل الاخضر 
ضعيها في طبق التقديم مع الصوص الناتج من عملية الطهي 
وبالهنا والشفا
مع خالص حبي واحترامي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق