كانيلونى او كريب بحشوة الفراخ لاستاذة ميمي دمعة حنين
مقادير الحشوة
صدر فرخة كامل
جزر مبشور
فلف رومى مقطع شرائح
بصل
سمن واتنين معكب ماجى وفلفل اسود ملح بهارات
الطريقة
بسلق صدر الفرخة واتركه يبرد واقطعة رفيع وبعد كده بجيب طاسعة واسعة او حلة زى ماتحبى وتحطى فيها السمن وتنزلى بالبصل المقطع صغير وتشوحى البصل لما يكون لونه دهبى
تنزلى عليه بالفراخ المقطعة شرايخ وتشوخيها شويه وتضيفىعليها 2 مكعب الشوربة وتقلبى شوية وتضيفى الملح والفلفل والبهارات اخر شى الفلفل الرومى الشرائح والجزر المبشور يدوب كام تقليبة عشان الخضار مش يعجن وينزل ميته
هاتتركيه وتعملى الكريب
مقادير الكريب
كل كوب دقيق بتاخد كوب ونصف لبن و2 بيضة
الطريقة بتحطى اللبن فى بولة غويطة وعليه البيض والملخ والفلفل وتضربى كويس بالمضرب السللك لما يتجانس معاكى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق