الخميس، 16 يناير 2014

سلطة الرانش


سلطة الرانش

من مطبخك جربي سلطة الرانش بسيطة واكيد هتحبيها

لعمل السلطة 

 1 -خس امريكي او خس كابوتش منظف ومغسول ومصفي  ويقطع الخس حسب رغبتك ولكن يفضل ان يقطع كبير وحسب افراد الاسة وحسب الكمية التي تحديدها حضرتك

2 - بمقدار ربع كمية الخس المقطع من الذرة المعلبة مغسولة ومصفاة تماما

طريقة عمل الصوص

• ربع كوب مايونيز 
• ربع كوب كريما حامضه 
• ربع كوب لبن زبادي
• 1 ملعقة  صغيرة  ثوم بودره 
• 1 م ص اوريغانو (الزعتر)
• 1 م ص فلفل ابيض 
• 1 م ك بقدونس مجفف(او ملعقة كبيرة بقدونس طازج مفروم ناعم جدا)
• 1 م ك بارميزان 
قليل من زيت الزيتون

تخلط مقادير الصوص مع بعضعها ووضعها بالثلاجة وقت طلب السلطة

وقت التقديم اخلطي قليل من الصوص علي الخس والذرة وقلبية جيدا

وتقدم وبالهنا والشفا 

مع خالص حبي واحترامي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق