احبائي سويت ليكم ايس كريم بطريقه اسهل من اﻻول برضه بطريقه الشيف محمود ////المقادير /// كيلو لبن ---6 صفار بيض -2 باكو فانيليا -250 جم سكر -100 جم عسل جلوكوز ممكن اﻻستغناء عنه و2 م ك كاكاو خام // الطريقه//نغلي اللبن وبعدين ندوب السكر مع البيض مع الفانيليا ممكن تقللي السكر علي حسب رغبتك وناخد شويه من اللبن ننزل بيهم علي البيض والسكر والفانيليا ونرجع اللبن علي النار بس علي نار هاديه شرط اساسي مايغليش وانزل بالبيض صرصوب علي اللبن ونقلب الخليط براحه ونرفع اللبن من علي النار وناخد نصف الخليط ونضع فيه 2 م ك كاكاو ونقلبه مع الخليط ونسيبهم لما يبردوا ونضعهم في الثﻻجه يجمدوا وبعدين نطلعهم ونضربهم بالمضرب السلك او في العجان وندخله الفريزر ثاني وبعد كده نستعمله ويارب يعجبكم تخفففه والله وطريقه سهله ممكن تطعميه بلبن بودره او م زبده علي حسب رغبتك
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق