الارز علي طريقة الشيف رضا الموافي
حبيت اعمل
نوع ارز جديد سهل وجميل ومذاق طيب وريحة زاكية لمن يحبون الارز ويحبون الشاورما
المقادير
ولا احدد
كميات لحضرتك تحددي الكمية التي تراها مناسبة للافراد اسرتك
1 الغلاف
الخارجي
عجينة
مطبق او عجينة بقلاوة او الجلاش المحبب لحضرتك
صفار بيض
ريحة من
الفانيليا او عصير ليمون
2 ملعقة
كبيرة من الزيت العادي
الحشوة
دجاج فلية
مقطع شرايح خفيفة مع بصل شرايح وفلفلة الوان وبقدونس يجهز الدجاج شاوما واكيد
حضرتك تعرفي تعملي الشاورما
بعد تجهيز
الشاورما وتبريدها ضعي عليها نفس الكمية ارز ابيض مطبوخ وبارد تبلي تزوقي اعصري
حبة من الليمون
ضعي
القليل من الجبن المازولارا المبشورة
الطريقة
افردي حبة
من العجينة ادهينها بقليل من السمن او الزيت او المحبب لحضرتك ضعي عليها جزء من
الحشوة لفي العجينة كورة
ضعي
ماعملتية في صينية مجهزة للفرن مدهونة بالزبد او السمن
كرري حتي
تنتهي من الكمية مع الرص بالصينية متابعد
ادهني
الوجة بخليط صفار البيض مع الزيت
ولعي
الفرن علي درجة حرارة 150 درجة ادخلي الصينة الفرن حتي يتحمر وتحصل علي اللون
الذهبي
قدمية الي
ضيوفك ساخنا
وبالهنا
والشفا
مع خالص
حبي واحترامي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق