الأربعاء، 7 مايو 2014

الايس كريم بجيلي الفروالة مشاركة من الشيف Asa Shabanat

الايس  كريم بجيلي الفروالة  مشاركة من الشيف Asa Shabanat


احبائي اﻻعزاء سويت ليكم ايس كريم بجيلي الفراوله بطريقه الشيف /محمود عطيه --يارب يعجبكم /// المقادير //// كيلو مياه --200 جم عسل جلوكوز--250 جم سكر خشن --م ك نشا --نصف باكو جيلي فراوله ((( الطريقه))) نضع المياه والسكر والعسل علي النار يغلي انا بصراحه ماعندي عسل جلوكوز عملت بشربات ثقيل بتاع الكنافه بعد ماالخليط يغلي ادوب م النشا في مياه بارده وانزل بيها علي الخليط يغلي معي اطفي النار وعندي نصف الباكو جيلي ادوبه في شويه مياه وبعدين انزل بيه علي الخليط ونقلب كله مع بعض ﻻزم يبرد بعد كده نضعه في الفريزر يتجمد لثاني يوم اطلعه بالمضرب الكهربائي او العجان الخليط هيفتح معانا ويعطيني مطا اضعه ثاني في العلبه في الفريزر لحين اﻻستعمال وطلع تحفه احسن من بتاع بره وممكن اي نوع جيلي عندك بنفس الطريقه يااااارب يعجبكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق