السبت، 6 يونيو 2015

سلطة الباذنجان بدبس الرومان



سلطة الباذنجان بدبس الرومان

المقادير

عدد من حبات الباذنجان 

زيت قلي
دقيق
ملح 
اولا اغسلي الباذنجان وقشري جزء واتركي جزء وقطعية دوائر تبلية بالملح وعفرية بالدقيق واقلي في زيت حار علي دفعات
انشيلة علي ورق لامتصاص الزيت الزائد واتركية جانبا
جهزي خلطة التتبيلة
خيار 
فلفل رومي الوان
فلفل حار
كسبرة
اغسلي الخضروات وقطعيها ناعم جدا 
وتبلي بالملح والفل وزيت الزايتون والليمون والكمون والخل
خذي كل حبة من الباذنجان وضعي علية قليل من الخلطة مفروشة عليها  رصي في طبق التقديم  
ضعي دبس الرومان علي ماقمتي برصة  ضعي قليل من الكسبرة الخضراء المفرومة
وبالهنا والشفا
مع خالص حبي واحترامي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق