سلطة الباذنجان بدبس الرومان
المقادير
عدد من حبات الباذنجان
زيت قلي
دقيق
ملح
اولا اغسلي الباذنجان وقشري جزء واتركي جزء وقطعية دوائر تبلية بالملح وعفرية بالدقيق واقلي في زيت حار علي دفعات
انشيلة علي ورق لامتصاص الزيت الزائد واتركية جانبا
جهزي خلطة التتبيلة
خيار
فلفل رومي الوان
فلفل حار
كسبرة
اغسلي الخضروات وقطعيها ناعم جدا
وتبلي بالملح والفل وزيت الزايتون والليمون والكمون والخل
خذي كل حبة من الباذنجان وضعي علية قليل من الخلطة مفروشة عليها رصي في طبق التقديم
ضعي دبس الرومان علي ماقمتي برصة ضعي قليل من الكسبرة الخضراء المفرومة
وبالهنا والشفا
مع خالص حبي واحترامي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق