الطريقه: بصي ياعسل منك ليها ركزي معايه هنجيب طبق غويط ونحط فيه كل البهارات والدقيق مع بعض ونقلبهم كويس وننزل عليهم باللبن وتقلبي لغايه ما يبقي قوامه زي الكريب وهنا بقي انتي غسلتي الفرخه وقطعتيها قطع مش كبيره علشان تستوي يعني الورك علي اتنين الصدر علي اربعه وتنزلي بيهم في الخليط اللي احنا عملناه وتقلبيهم كويس جدا ولازم الخليط يغطي الفراخ علشان تتبل حلو يعني المقادير دي لفرخه وزنها كيلو وتسيبيها ياقمر تتبل ساعتين ونيجي بقي للخطوه الاخيره انك تجيبي حله مقاس ٢٠يعني مش كبيره تبقي ملمومه وتحطي فيها زيت غزير بمعني بالنظر تغطي تقريبا قطع الفراخ وتطلعي الفرخه من التتبيله وتنزليها في الدقيق واقلبيها كويس علشان تتعفر كويس بالدقيق ونزليها في الزيت السخن تحطي حوالي تلت قطع وتهدي النار عليهم شويه وتكوني مغطيه الحله وخدي بالك من الزيت وانتي بترفعي الغطا واول ما تلاقي لونها اصفر اقلبيها علي الناحيه التانيه لغايه ماتستوي اوعي تعلي النار نار ااقل من الوسط بشويه علشان تستوي من جوه حلو وطلعيها من الزيت علي ورقه مناديل وبالهنا والشفا علي قلبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق