خبرة 27 عاما واحتراف في المطبخ الشرقي والغربي مقبلات وسلطات اكلات الدايت
وحلويات ومعجنات
معى ستتعلم اصول الطبخ بأحتراف و تميز و ابداع من خلال صفحات المدونة
لجميع اصناف الاكلات بطرق مميزة و حصرية و بسيطة
♥من جوه ومن بره تنظيف كويس جدا..وبعدين بتتصفى فى مصفى من الميه مكان الغسيل
♥بنحضر نص كيلو من البصل واخدته فى الكبه فرمه بسيطه لا ناعم ولا خشن وسط
♥وضيفت عليه 2 ملعقه كمون..وفلفل ابيض ورشه قرفه وبهارات ورشه فلفل اسود ومعلقتين ملح.....وقليل من الزيت...وقلبتهم فى بعض كويس اوى..........وابتديت احشى البطه من الداخل كويس جدا لحد الزور.........وخيطتها من الزور ومن الخلف عشان لما تتسلق...........ما تنزلش الخلطه منها.....في بعض الناس بتحط زبيب مع الخلطه او بيشوحو البصل مع البهارات الاول عشان تعلى التست..........
♥بنحضر حله ونملاها ميه حتى المنتصف وفيها ورق لورا وكمون وبصله وحبهان وفلفل حصى كم واحده كده..........بتغلى بنزل بالبط فيها............بيستوى
♥بخده فى الطاسه فى زبده وزيت واحمره..او بحضر معلقه صلصه طماطم مع زعتر ناشف مع ملح وفلفل ومعلقتين زيت واقلبهم كويس وادهن بيهم البطه وفى الفرن........وصحتين وعافيه♥
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق