الجمعة، 3 يوليو 2015

طاجن الفريك بمكعبات كبدة بتلو : مشاركة من Fatma Youssef





طاجن الفريك بمكعبات كبدة بتلو :
 هاتي 1/2 كيلو فريك واغسليه ويتنقع في ميه مش اقل من ساعتين / سخني م ك سمن + زبدة وحطي الفريك بعد ماتصفيه كويس اوي وعليه بصله مبشورة وفلفل حامي وقلبيهم كويس اوي في السمن مش اقل من 10ق / تكوني بشرة بصله تانيه وادعكيها بملح وفلفل وضيفيها علي الفريك وقلبي كويس اوي علي نار هاديه / تكوني مسخنه 3 ك شوربه او اكتر شويه وابشري عليها عدد 2 طمطمايه وحطيها علي الفريك / اول ما الفريك يشرب الشوربه تكوني متبله مكعبات الكبدة ب :بصلة صغيرة مبشورة وملح وفلفل وشطه وبهارات وكله علي النار واول ماتشرب ميتها حطيها علي الفريك .. ظبطي الملح والفلفل... وقلبي وحطيها في برام او صينيه فرن تستوي رشي عليها لوز محمص او مكعبات طماطم وفلفل الوان / قدمي جنبها سلطه زبادي ﻻن الفريك حار وبالهنا وﻻ تنسوني من صالح الدعاااااء ...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق