الجلاش باللحمه بالجبنه الرومي والزيتون للمتسابق احمد سعد
#مقادير
جلاش
لحمه متعصجه
زيتون
جبنه رومي
ذبده
كوب لبن
الطريقه
ادهني الصاج ذبده سيحه وابدي افردي الجلاش وحده وحده وبين كل واحده وواحده حاي ذبدن
وبعدين افردي اللحمه في النصف وغطي بالجلاش تاني وحطي ذبدن بين كل وحده ووحده لحد الكميه تخلص
قطعي الجلاش افري عليه الجبنه الرومي وبعدين الزيتون
وعيدين كوب اللبن واللبن يكون ساقع ودخليه الفرن تلت ساعه بكون تحفه ويارب يتجبكم جميل جدااا
الشيف احمد سعد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق